Direktlänk till inlägg 31 januari 2012

fega kräk!

Av annapuumbagraaadin - 31 januari 2012 17:02ett gott råd till DIG, som läser varje blogginlägg jag skriver,

som kommenterar om det bakom ryggen på mig.

du som är så otroligt rapp i käften, varför vågar du inte säga det till mig?

eller så tuff är du kanske inte?

nej, det är du inte. du är en liten ynka människa, en mes helt enkelt

och det kommer du alltid att vara. alltid!

Vad är du rädd för? vad är du rädd för att jag ska skriva som sårar dig?

Jadu, det finns massor men som du själv har sagt,

det du inte vet det lider du inte av o det måste jag verkligen hålla med om nu;)

ta tag i ditt eget liv innan du uttalar dig om någonannans liv.

att leva i en bubbla som du gör måste sänka självförtroendet till 100000%

hur kan du orka att leva med dig själv?

En sak som vi är många om att tycka, vet du vad det är?

Du gör dig oväns med allt & alla och det är inte ens lönt att kommentera dig

för din omogenhet talar för sig själv:) 
ANNONS
 
Ingen bild

En som du ej tycker om!

22 februari 2012 12:58

Du borde kanske tänka först innan du skriver?. Du säger att du inte bryr dig om andra och att du skiter i vad alla andra tycker? Varför i hela helvete skriver du då om massa andra hela tiden ? undra vem mer som ska mogna då?...

annapuumbagraaadin

22 februari 2012 15:41

Du har dina åsikter, jag har mina.
stör det dig att läsa mina blogg-inlägg som dom verkar göra så är det helt frivilligt att läsa:)

 
Ingen bild

En som du inte tycker om

22 februari 2012 15:47

Visst klart man har olika åsikter, men hur mycket man än hatar en person så behöver man inte hänga ut den. Och jag följer inte din blogg precis. Mycket av de du skriver är klokt. Men du skriver ut i vissa inlägg att du inte bryr dig om andra. Men ändå skriver du massa om personerna ändå? Klart det är upp till dig. Men säger bara vad jag tycker.

annapuumbagraaadin

22 februari 2012 15:52

Helt klart att du ska få skriva vad du tycker o tänker, absolut. Men våga då också stå för vem du är. Jag vet vem du är som skriver men gör man ett sånt "påhopp" som du gjorde med förra kommentaren så tycker jag att man borde stå för vem man är. I min blogg skriver jag om vem jag vill och när jag vill. Jag visste att det skulle skapa diskutioner för jag förstår nog nästan vilket inlägg du menar, har en människa gjort någonting så får den stå till det. Ellerhur? Och vad jag vet så har du senast igår hängt ut mig i din blogg, så kanske ska ta o tänka på vad du själv gör innan du klankar ner på andra?

 
Ingen bild

en som du ej tycker om

22 februari 2012 15:53

ja helt rätt. Och mycket av de du skriver är klokt! och det är tänktvärt! kan inte säga något annat. Men jag kan tycka att om man sitter och skriver ut att man inte bryr sig om andra och att du hatar vissa personer så mycket. Varför skriver man då om dom personerna eller hänger ut dom i sin blogg?.. om man inte bryr sig om personerna så pissar man på dom? eller har jag fel?.
kan förstår att du är förbannad på vissa saker som hänt och händer. Men som sagt vi har våra åsikter...

annapuumbagraaadin

22 februari 2012 16:03

Tack...
Absolut, om det är Tomas du menar som jag har hängt ut ett antal gånger så ska jag förklara varför. Den människan hatar jag över allting annat som du o många andra säkert redan förstått. Men det finns inte många som vet vad han gjort eller sagt och jag låter det vara osagt för jag vill inte skada andra, för det är historia nu. När man har tjatat o varit i kontakt med honom ett antal gånger för att få sina saker, det handlar om 3 saker och dom är värdefulla för mig. Både jag & min pojkvän förstår inte vad hans problem är, det är bara att packa ihopa sakerna för R har sagt att han kan vara snäll o ta det. När någon trampar över gränsen så får han stå till det, när man tillomed tar risken att förlora sitt eget barn pga något han gjort som inte får komma fram, då trampar jag över gränsen och får vara hur barnslig som helst, men mig trampar man inte på när det gäller mina föräldrar och det kommer även han bli klok på en vacker dag när det ringer på dörren..

 
Ingen bild

JENNY!

22 februari 2012 16:03

Ja som sagt mkt av det du skriver är klokt. Jag trodde du skulle lista ut vem det va ändå. och de gjorde du ju?. Påhopp? tycker jag inte att det är. men som vi sa innan alla har vi olika åsikter?!. Jaa du får så klart skriva vad du vill. men jag som person tycker ju inte att det är särskilt "bra" att hänga ut någon så?. Och i min blogg är det verkligen inte du. utan en helt annan person. så de behöver du inte vara orolig över. Ja har en person gjort ngt illa så klart att man ska stå för de. men tror ju själv inte att det hjälper att hänga ut personen. Inte som jag fattat de som?. Men men..

annapuumbagraaadin

22 februari 2012 16:04

svarade dig i föregående..

 
Ingen bild

JENNY!

22 februari 2012 16:09

Historia är historia helt klart. jag försår inte heller varför man inte ger tbx do grejorna i med att ni hatar varandra så mycket som ni gör. ja gjort är gjort, nänä klart ska en person va på de vistet så kan du oxå vara på de viset. Helt klart. rätt ska vara rätt... säger bara vad jag tyker skyddar ingen och håller inte med någon utan bara att jag tycker det är fel att hänga ut någon vid namn så kvittar de vem det är..

annapuumbagraaadin

22 februari 2012 16:16

Det förstår inte jag iheller, och det är bara han som kan svara på det. om han nu hatar mig så mycket så borde han gett mig mina saker förlängesen. finns det en väldigt översnäll person med i bilden och vill hjälpa till o se till att sakerna kommer därifrån men inte ens han får göra det. då finns det något ordentligt fel i huvudet på han som säger att "han hatar mig". det blir diskutioner så fort han nämns i min blogg så jag är van vid det, det är inget ovanligt för mig. men nästa gång om det blir av och jag ska "hänga ut honom i min blogg" så kommer alla få reda på vad han gjort och förstår folk mig. Idagens läge kan folk som inte känner honom tycka att jag är totalt vriden o bara vill förstöra, men när sanningen träder fram så kommer alla att förstå varför jag gjort som jag gjort.

 
Ingen bild

JENNY!

22 februari 2012 16:29

Klart bara han som kan svara på de. Ja jag vet att R vill hjälpa till så allt kan läggas ner? om du förstår mig rätt. man får ändå tänka att R har band på båda hållen och vill båda 2 väl. Ja det är ju upp till dig om du vill "hänga" ut an nå mer. och vad du vill skriva. som sagt du skriver va du vill och hur du vill. jag väljer ingens sida varken nu eller sen för vill inte blanda mig i "erat". klart vill du skriva ut de så är det upp till dig.

annapuumbagraaadin

22 februari 2012 16:32

Men jag vet också om att när han får frågan så kan han inte svara på det och jag vet varför. Annars hade han inte sökt upp mig så många gånger. Ja, det är helt rätt..

 
Ingen bild

Jenny

22 februari 2012 16:35

Okej, ja jag vet inte hur han är för jag känner inte männsikan. säger inget illa om någon. för känner varken dig eller han. men de du berättat för mig har jag inte sagt till någon annan för de va i förtroende du berätta de för mig. och jag gemför allt du sagt med vad andra säger.

annapuumbagraaadin

22 februari 2012 16:38

Jag känner honom och det finns ingen som lärt känna honom på det sättet som jag tvingades lära känna honom och det är jag glad för.
Vad alla andra säger bryr jag mig inte om, för jag vet vem som ligger bakom dessa "rykten" som inte är sanna. Det är inget jag bryr mig om, innerst inne vet både han o jag vad som är sant, även om han inte står till det.

 
Ingen bild

Jenny

22 februari 2012 16:45

Okejokej, Nä Men jag tex får höra de. och jag gemför de med det vi har snackat om. Och hur en jätte liten sak kan bli värsta grejen det förstår jag inte. Ja klart ni va 2 om dom grejorna och ingen mer än ni som vet den riktiga sanningen.

annapuumbagraaadin

22 februari 2012 16:52

Det som du får höra, den personen vet inte mycket men förstår inte hennes problem iheller, aldrig att hon kan släppa taget om mig, men väljer man att gå på socialen och inte orka jobba så förstår jag att det finns mycket fritid... Ja, att det blir en värsta grej är för att det finns en med i bilden som inte kan skilja på mitt och ditt och dåtid och nutid.

 
Ingen bild

Jenny

22 februari 2012 17:06

säger inget så har jag inget sagt.
de förstår inte jag riktigt att man inte kan skilja på mitt och ditt. har bara hört vad som ska ha försvunit. men man får alltd höra 15 olika berättelser. därför säger jag inget håller inte med och vill helst inte ens höra på de. och skulle de komma på tal så är mitt svar bara MM jaha MM jaha osv. vill verklingen inte blanda mig med de och varför skulle jag göra de? har inte ens en anledning til de. och det hoppas jag du förstått? :)

annapuumbagraaadin

22 februari 2012 17:47

Presic, alla har vi olika synpunkter och åsikter och så är det med livet också..
absolut, du får ha det så bra Jenny &
hoppas allting går bra för dig den 15 Mars,
du kommer klara det och det vet du innerst inne. Mvh Anna

 
Ingen bild

Jenny

22 februari 2012 18:16

Ja precis :). Desamma du, tack så mkt. hehe jag ska klara de så är de bara!. Är det ngt eller du ångrar dig ang vårt "tjafs" så har du mitt numer. Ha de bääst // Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av annapuumbagraaadin - 25 september 2016 18:04

  Ibland blir inte alltid livet som man tänkt sig, eller ganska ofta.  Man både ser, hör och läser om en massa tragedier som händer människor i vår värld. Och ibland undrar jag när människor säger och skriver att det finns en mening med allting. ...

Av annapuumbagraaadin - 23 september 2016 15:06

  Än idag som alla andra år dess förinnan, vid denna tiden. Är tankarna tillbaka starkare än någonsinn, tårarna letar sig fram ännu tydligare och minnena väcks återigen till liv, dagen för 11år sen.  Fredagen för 11år sen minns jag än idag som om...

Av annapuumbagraaadin - 19 maj 2016 19:31

  Det finns ett väldigt bra ordspråk som lyder:  "Du tänker ofta på vad du saknar, men aldrig på det du har."  Det är en tavla vi har här hemma som jag tittar på varje dag och verkligen kan känna igen, vilket jag tror att många utav oss människ...

Av annapuumbagraaadin - 27 mars 2016 13:40

  Vem är det som avgör och beslutar sig för att lämna detta jordeliv, egentligen?  I mitt huvud dyker det upp så otroligt många frågor när det gäller just det ämnet, döden.  Döden, det vi alla kommer att få gå till mötes en dag, förr eller sena...

Av annapuumbagraaadin - 29 oktober 2015 20:14

  Att försöka sätta ord på sina känslor kan både vara svårt och lätt ibland, ibland känns livet lite enklare och ibland känns det extra tufft. Alla går vi igenom perioder i våra liv som både dimper ner oss och lyfter upp oss, och det är fullt norma...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se